Информации за нарачка и испорака

ИНФОРМАЦИИ ЗА НАРАЧКА

- Првиот чекор до сигурно купување е регистрација. За да се регистрирате кликнете на линкот ,,отворете сметка,, во горниот десен агол од интернет продавницата, со што ќе добиете Ваш кориснички профил за што ќе добиете потврда на Вашиот маил. Штом еднаш се регистрирате, при повторна нарачка немате потреба од повторна регистрација и веднаш одете на линкот ,,најави се,, (горен десен агол). 

- Внесете ги производите во Вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување.

- Вашето онлајн купување го извршувате сигурно и безбедно согласно највисоките стандарди за безбедност, со VISA, MasterCard и Maestro.

- По плаќањето на Вашиот маил ќе добиете потврда за нарачката.

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСПОРАКА

- Досатавата на пратката се врши до влезот на станбениот објект од наведената адреса, или до локалниот сервис на КАРГО ЕКСПРЕС во вашиот град.

- Агентот доставувач ќе ве контактира на Вашиот телефон, со цел да го лоцира местото на испорака (бидете достапни на телефон).

- Доколку агентот доставувач не успее да ве контактира во работното време пратката можете да ја подигнете следниот ден во локалниот сервис на КАРГО ЕКСПРЕС.

- Пратката ја добивате во работен ден најдоцна до 16:00 часот. Во недела и празниците доставната служба не испорачува.

- Пратката ја добивате за 1 – 3 работни дена од денот на нарачка.

- Купувачот е должен при приемот да направи преглед на нарачката и доколку се работи за оштетена или погрешна пратка веднаш да ја пријави на лицето кое ја доставува пратката.

- При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.

- Доколку не сме во можност да Ви го доставиме нарачаниот производ, уплатените средства ќе Ви бидат вратени.

- За нарачките чија вредност е помала од 2000 денари купувачот доплаќа 100 денари за испорака на територијата на Република Македонија.

  • 071 985 259 / 070 330 907
  • hranazamilenici@gmail.com

hranazamilenici.mk © 2019. UKION SHOPS