За Нас

Почитувани,

Преку интернет продавницата имаме намера во понудата да бидат присутни што повеќе квалитетни брендови на едно место, со што купувачот може да направи споредба на квалитет и цена пред да се одлучи да купи некој производ. Цената на производите е препорачана цена од увозниците на храна и е изедначена со цената на останатите пет шопови.

,,ОД ВАС ЗА НИВ,, е програмата од хуманитарен карактер наменета за бездомните животни. Имено, со купувањето на храна од продавницата, дел од Вашите средства се наменети за хуманитарни цели што вклучува трошоци за ветеринарни услуги за бездомните животни (лечење, кастрација и стерилизација).

Исто така, во зависност од интересот на купувачите имаме намера постојано да го зголемуваме асортиманот на производи како и да воведеме што повеќе квалитетни брендови.

Нашите активности можете да ги следите на нашата Facebook страница https://www.facebook.com/Hrana-za-milenici-Online-shop-238366116862769/?ref=br_rs

 

Искрено се надеваме на Ваша поддршка!

Ви благодариме што ги користите услугите на интернет продавницата!

  • 071 985 259 / 070 330 907
  • hranazamilenici@gmail.com

hranazamilenici.mk © 2024. UKION SHOPS