Од Вас за нив

ОД ВАС ЗА НИВ е програма од хуманитарен карактер наменета за животни бездомници. Со купувањето на производи од продавницата, дел од Вашите средства се наменети за хуманитарни цели што вклучува ветеринарна услуга за бездомните животни (лечење, кастрација и стерилизација).

  • 071 985 259 / 070 330 907
  • hranazamilenici@gmail.com

hranazamilenici.mk © 2024. UKION SHOPS